===2014-08-23 חוות דעת דר' יוסף צרניק: השופטת יעל פרדלסקי, עורכי דין של התביעה המשטרתית והסנגוריה הציבורית עוסקים בשיבוש הליכים והונאה בבית המשפט השלום, ת"א, בתביעה הפלילית נגד רפי רותם - חושף השחיתויות ברשות המסים===
אינני עורך דין, המומחיות שלי היא בהונאות של עורכי דין ושופטים (אני מצרף את תמצית כישורי בתחום זה שוב, להלן).
חוות דעת זאת מבוססת על בדיקת הכתבים בתיק מדינת ישראל נ רפי רותם (1074-02-13) בבית המשפט השלום ת"א. בתביעה זאת עלולה חירותו של רפי רותם להישלל.
פירוט הממצאים והראיות נמצא במכתבי לנשיא בית המשפט העליון אשר גרוניס מיום 17 לאוגוסט, 2014, המקושר להלן, [1] ועיקרם להלן:
1) אף לא ייפוי כוח אחד נרשם על ידי באי הכוח שהופיעו בתיק זה.
2) עורכי דין מן הסנגוריה הציבורית הופיעו כבאי כוחו של הנאשם והוחלפו תוך התעלמות מהוראות חוק סדר הדין הפלילי לעניין מינויים והחלפתם של סנגורים על ידי בית המשפט.
3) אחד מעורכי הדין האלה, עו"ד שדה, נתן הסכמה ראשונית, ללא ידיעת הנאשם, לניהול משפט בו יתקבלו ראיות ללא הופעת עדים.
4) חמישה (5) כתבי פרוטוקולים והחלטות על ידי השופטת פרדלסקי נרשמו בתיק זה, אך לא נרשמה המצאת אף אחד מכתבים אלה לצדדים.
5) שני דיונים נרשמו תחת הכותרת "הקראה", אך באף אחד מהם לא נרשם אם הנאשם הודה או כפר בסעיפי כתב האישום. יחד עם זאת, אומרת השופטת פרדלסקי בדיון מאוחר יותר, שאם הנאשם ימשיך לכפור באישומים, יהיה צורך לקבוע מועד למשפט.
6) כמעט שנה וחצי לאחר הגשת כתב האישום, הנאשם ובאי כוחו (אם יש כאלה) עדיין לא קבלו גישה לכל חומר הראיות.
7) התיק האלקטרוני מראה שבעה (7) קישורי רשת לתיקי חקירה של משטרת מחוז ת"א, אך קישורים אלה אינם נגישים לנאשם, לעומת זאת, חוק סדר הדין הפלילי אומר שלא יוגשו ראיות לבית המשפט אם לא ניתנה לנאשם או לבא כוחו הזדמנות סבירה לעיין בהם.
חוות דעתי היא שהשופטת יעל פרדלסקי, ועורכי דין של התביעה המשטרתית והסנגוריה הציבורית עוסקים בתביעה שבנידון בשיבוש הליכים והונאה בבית המשפט. יש לראות בהתנהלות זאת עבירות חמורות על זכויות האדם, העלול להביא לשלילת חירותו של רפי רותם.
יתרה מזאת, לאור מספר האנשים המעורבים, תפקידיהם, מספר האירועים והכתבים, ומשך הזמן יש לראות בתביעה זאת פשיעה מאורגנת של צווארון לבן. יש לראות מקרה זה בחומרה יתרה, כיוון שהפשיעה המאורגנת במקרה זה מתנהלת תחת חזות רשויות המשפט ואכיפת החוק של מדינת ישראל.
=קישורים=
[1] 2014-08-18 State of Israel v Rafi Rotem (1074-02-13) in the Tel Aviv Magistrate Court - Notice of evidence of perversion of justice and fraud on the court, served on Supreme Court Presiding Justice Asher Grunis and Tel Aviv Magistrate Court Presiding Judge Zivah Hadassi Herman //
מדינת ישראל נ רפי רותם ( 1074-02-13 ) בבית המשפט השלום ת"א - הודעה על ראיות לשיבוש הליכי משפט והונאה בבית המשפט, הומצאה לנשיא בית המשפט העליון אשר גרוניס ונשיאת בית המשפט השלום ת"א זיוה הדסי הרמן.
http://www.scribd.com/doc/237093419/[תמונות]
א. השופטת יעל פרדלסקי, בית המשפט השלום, ת"א
ב. רפי רותם באחד ממעצרי השווא הרבים
____
דר' יוסף צרניק, תמצית כישורים כמומחה להונאות של שופטים ועורכי דין:
* ההגשה שלי לאו"ם על זכויות האדם בקליפורניה נכללה בדו"ח הסופי של האו"ם על זכויות האדם בארה"ב (2010) לאחר בדיקה על ידי הצוות המקצועי של האו"ם,
בלוויית ההערה על "שחיתות בתי המשפט ומקצוע עריכת הדין". חלק מרכזי בהגשה זאת נגע להונאות של שופטים, עורכי דין, ובנקים. רק מיעוטן של ההגשות על ידי NGOs נכלל בדו"ח הסופי.
* ההגשה שלי הנ"ל נתמכה על ידי מספר חוות דעת של מומחים ידועים להונאות בארה"ב.
* הבולטת בחוות דעת אלה, שתמכו בהגשה שלי, הייתה של ג'יימס וודיק. וודיק הוא קרוב לוודאי המומחה מספר 1 להונאות בארה"ב היום. וודיק הוא "סוכן מיוחד" של FBI בדימוס. בין אנשי FBI שבחיים (בין בשרות פעיל ובין בדימוס), וודיק הוא ככל הנראה זה המחזיק בציונים לשבח הגבוהים ביותר: ציון לשבח מהקונגרס של
ארה"ב, ציון לשבח מהתובע הכללי של ארה"ב (מקביל לשר המשפטים אצלנו), וציון לשבח של ראש ה-FBI.
* ב-2008, על סמך דו"ח שלי, הגישה הסנטורית דיאן פיינסטיין שאילתה על התובע הכללי של ארה"ב ועל ראש ה-FBI - מדוע לא יחקרו תלונות של דר צרניק על פשיעה מאורגנת של שופטים ועורכי דין בקליפורניה. דיאן פיינסטיין היא יו"ר וועדת המודיעין של הסנאט של ארה"ב, ואחד האנשים החזקים בוושינגטון.
* ב-2009, לאחר שהתקבלו התשובות על השאילתה הנ"ל, שנחתמו על ידי מנכ"ל משרד התובע הכללי קנט מלסון וסגן ראש FBI לחקירות פליליות קנט קייזר, הגישה הסנטורית פיינסטיין בשמי שאילתה על המבקר הכללי של משרד המשפטים של ארה"ב: מדוע לא יחקור תלונות של דר צרניק על הונאה של מלסון וקייזר בתשובתם על השאילתה של הסנטורית פיינסטיין על פשיעה מאורגנת של שופטים ועורכי דין בקליפורניה.
* ההגשה שלי לאו"ם על זכויות האדם בישראל נכללה בדו"ח הסופי של האו"ם על זכויות האדם בישראל (2013), לאחר בדיקה על ידי הצוות המקצועי של האו"ם,
בלוויית ההערה על "חוסר יושרה במערכות המסמכים האלקטרוניים של בית המשפט העליון, בתי המשפט המחוזיים ובתי הדין למוחזקי משמורת בישראל". ההגשה שלי כללה פרקים המפרטים את חלקם של לשכת עורכי הדין ועורכי דין בכירים במשרד המשפטים בהונאה חסרת התקדים שבהטמעת והפעלת המערכות הנ"ל.
* מאמרים שלי בנושאים אלה פורסמו והוצגו, בכפוף לבדיקת עמיתים אנונימית, בקונגרס העולמי לקרימינולוגיה.
____
דר' יוסף צרניק
מאהל המחאה, ת"א
סייג לזכויות האדם (NGO)
____
* דוח סייג לזכויות האדם נכלל בדוח התקופתי של האו"ם לגבי זכויות האדם בישראל (2013), עם ההערה: "חוסר יושרה במערכות הכתבים האלקטרוניים של בית המשפט העליון, בתי המשפט המחוזיים, ובתי הדין למוחזקי משמורת בישראל".
* דוח סייג לזכויות האדם נכלל בדוח התקופתי של האו"ם לגבי זכויות האדם בארה"ב (2010), עם ההערה: "שחיתות בתי המשפט ומקצוע עריכת הדין בקליפורניה".